مکمل آمینو لژیون مجموعه ای بسیار موثر از اسیدهای آمینه را ارائه میدهد. شما میتوانید اسیدهای آمینه ضروری BCAA (ایزولوسین، والین و لوسین) را همراه با سیار اسدیهای آمینه ضروری مهم مانند ترئونین، مزیونین، لیزین، تریپتوفان، هیستالین و فنیلالین، آرژین، سرین، گلیسین، گلیسین و غیره را دریافت کنید.
اسیدهای آمینه، که اغلب به عنوان بلوک های سازنده پروتئین ها شناخته میشوند، ترکیباتی هستند که نقش حیاتی زیادی در بدن شما ایفا میکنند. شما به آنها برای فرآیندهای حیاتی مانند ساخت پروتئین ها، هورمون ها و انتقال دهنده های عصبی نیاز دارید.
اسیدهای آمینه در غذاهای سرشار از پروتئین مانند گوشت، ماهی و سویا وجود دارند. برخی از افراد همچنین اسیدهای آمینه خاصی را به صورت مکمل به عنوان یک راه طبیعی برای تقویت عملکرد ورزشی یا بهبود خلق و خوی مصرف میکنند.
آمینو اسیدها ترکیبات آلی هستند که عمدتاً از نیتروژن، کربن، هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده اند. بدن شما برای رشد و عملکرد صحیح به 20 اسید آمینه مختلف نیاز دارد. در حالی که همه 20 مورد برای سلامتی شما مهم هستند، تنها 9 مورد به عنوان ضروری طبقه بندی میشوند. اینها هیستیدین، ایزولوسین، لوسین، لیزین، متیونین، فنیل آلانین، ترئونین، تریپتوفان و والین هستند. اگرچه بدن شما میتواند اسیدهای آمینه غیر ضروری بسازد، اما نمیتواند اسیدهای آمینه ضروری بسازد، بنابراین باید آنها را از رژیم غذایی خود و مکمل دریافت کنید.
پس از خوردن پروتئین، بدن شما آن را به اسیدهای آمینه تجزیه میکند و سپس از آنها برای فرآیندهای مختلف مانند ساخت ماهیچه و تنظیم عملکرد ایمنی استفاده میکند
نحوه کار مکمل آمینو لژیون Legion Amino Exclusive بر اساس جذب سریع و خوب آسید آمینه و به دنبال آن انتقال فیبرهای عضلانی است که به ریکاوری سریع بعد از تمرینات و افزایش انرژی کمک میکند.
دریافت آمینو اسید به کاتابولیسم کمک میکند (به دلیل راه اندازی فرآیندهای آنابولیک، همراه با سنتز نیتروژن و پروتئین)، به رشد توده عضلانی و افزایش پتانسیل انرژی بدن کمک میکند. و همچنین فیبرهای عضلانی را با هیپرتروفی بعدی ترمیم میکند.
1 تا 2 وعده در روز قبل و بعد از تمرین مصرف کنید. در روزهایی که تمرین نمیکنید بین غذا و قبل از غذا مصرف کنید. توجه کنید که میزان مناسبی آب مصرف کنید.
تهران/مجیدیه شمالی خیابان برادران محمودی
تلفن تماس 09109257386
واتساپ 09109257386
info@arkofit.ir